Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Over Preparents

Wat wij voor jou doen bij Preparents

Ben je op zoek naar de beste tips en producten voor je baby?

Wil je daar niet teveel tijd aan kwijt zijn? 

Dán kan ik je waarschijnlijk helpen!

Hi, ik ben Lean, moeder van een zoon en een dochter, oprichtster en schrijver van Preparents. 

Tijdens mijn zwangerschappen heb ik heel wat babyzaken afgestruind en vooral talloze uren online doorgebracht om de musthaves van de welbekende uitzetlijst te onderzoeken én in huis te halen.

Ik vond het hartstikke leuk om te doen maar het aanbod was echt overweldigend. Er zijn producten waar je tot dan toe (gelukkig) het bestaan niet van wist.

Juist omdat er in die periode enorm veel op je afkomt wil ik de kennis die ik heb opgedaan tijdens het uitzoeken van de beste producten met je delen.

Het doel van Preparents is dan ook om jou te helpen met je voorbereiding op het ouderschap. Dit doe ik middels het geven van adviezen.

Preparents richt zich in het bijzonder op ouders die de beste keuze belangrijk vinden maar daar niet teveel tijd aan willen besteden.

Hoe bepaal ik de beste producten?

Ik bekijk de meest populaire producten en zoek uit wat huidige gebruikers ervan vinden. Op die manier krijg je een weloverwogen mening. Met deze betrouwbaarheid kun je vervolgens je voordeel doen!

Waarom moet ik jou geloven?

Ik pretendeer geen (baby)expert te zijn. Ik vind het zelf simpelweg heel belangrijk om alles te weten van een product voordat ik het aanschaf. Ik zoek het tot de bodem uit en maak vervolgens een keuze. En niet onbelangrijk, inmiddels helpt ervaring natuurlijk ook mee ;-). Hier zou jij je voordeel mee kunnen doen.

Ervaar jij zaken anders, dan hoor ik dat graag! Wellicht kunnen we daar andere ouders mee helpen?!

Je krijgt zeker geld voor het adviseren van producten?

​Ik accepteer geen betalingen van fabrikanten voor het plaatsen van positieve reviews! Ik doe mijn best om alle informatie zo volledig en eerlijk mogelijk te brengen. 

In het onderzoeken van producten en het schrijven van de reviews en koopgidsen zit veel tijd. Ik bied deze informatie kosteloos aan en hoop dat ik je daar mee kan helpen om tot een juiste aankoop over te gaan.

Als tegenprestatie krijg ik een commissie van de webshops waar ik via deze site naartoe link. Het mooie is, jou kost het niets extra’s. WIN-WIN.

​Ik doe uiteraard mijn best om alle informatie zo volledig mogelijk te brengen. Als je twijfelt over een aankoop ga dan naar een winkel toe om je te laten adviseren.

Team

Lidewij Boessenkool

Lidewij Boessenkool is een copywriter met een uiteenlopend portfolio. Toch ligt haar hart bij het schrijven van artikelen over het moederschap en alles wat daarbij komt kijken.

Ze begon hiermee toen haar dochter net geboren was. Ondertussen heeft ze niet alleen een dochter van bijna 6, maar ook een zoontje van 3,5 en twee bonusdochters van 8 en 6.

Tussen het drukke gezinsleven door helpt ze graag andere ouders met handige tips en adviezen. Haar ruime ervaring met zowel schrijven als het ouderschap komt hierbij goed van pas.

Een paar van de artikelen die Lidewij heeft geschreven zijn: beste borstkolf, beste borstvoedingsshort en beste zoogkompressen.

Populaire Adviesgidsen

Thuis & Veiligheid

Onderweg

Hartelijk dank voor het vertrouwen en geniet van je extra tijd!

Groetjes, Lean.